تاريخ انتشار : 1399/09/10 - 22:59
كد :5
انار ساوه (دستگاه انار دانه کن)
از قدیم و ندیم ساوه با انارش معروف شده. هنوز هم که هنوز است میوه فروشهای دورهگرد و یا حتی مغازهدارها برای معرفی و تبلیغ انارشان مینویسند انار ساوه موجود است!
واقعیتش را هم بخواهید انار ساوه ویژگیهای خاص خودش را دارد که از جمله طعم ملس آن است. حتی در رقم ملس انار ساوه هم تنوع زیادی وجود دارد. ارقام مشهور دیگر انار ساوه که ما شاید از آن خبر نداشته باشیم، تبریزی، یوسفخانی، محمدعلی خانی، سیاه، آلک و .... هستند. انار ملس ساوه در جهان بی نظیر است و مشتاقانی را از سراسر جهان به دلیل طعم و مزه خاص خود دارد. اما نکته دیگری که انار ساوه را متمایز می کند، غلظت آب آن است. غلظت بالایی که اصطلاحا به آن "بریکس" میگویند. این نوع انار نسبت به سایر انارهای تولیدی در جهان بریکس بالاتری دارد که دلیل آن آب و هوای خاص منطقه ساوه است.
دستگاه انار دانه کن صنعتی
به دلیل غلظت و بریکس بالای انار ساوه، یک لیتر آب انار این منطقه حدودا نیم کیلو رب انار میدهد؛ در حالیکه انار سایر نقاط کمتر از چهارصد گرم رب تولید میکند. اما اگر خواستید انار ساوه را از سایر انارهای شهرهای دیگر تشخیص دهید باید بدانید که رنگ پوست انار ساوه قرمز است و همچنین ضخامت بیشتری دارد که همین مزیت باعث ماندگاری بیشتر انار میشود.
دستگاه انار دانه کن
آدرس : شیراز - شهرک گلستان تلفن : ۰۹۱۷۰۰۱۶۹۶۹

در ایران هر شهر نماد خاص خود را دارد دامغان به شهر پسته معروف است کرمان به شهر زیره ، شهر یاقوت های سرخ لقبی است که از دیرباز به ساوه داده اند شهری که بخاطر انار شهرت فراوانی یافته است . قطب تولید انار ارگانیک و همچنین رتبه یک تولید کیفی انار کشور مربوط به شهر ساوه از استان مرکزی است که عمده ارقام انار در این شهر ملس ممتاز ساوه و ملس تبریزی میباشد.
در ایران ساوه ، نی ریز ، بجستان و فردوس بزرگترین تولید کنندگان انار هستند. انار ساوه ویژگی خاص خود را دارد طعم ، رنگ ، ظاهر، کیفیت بالا و ماندگاری انار سبب زبان زد شدن ان در ایران و حتی خارج از ایران شده است . علاوه بر فروش و صادرات انار درجه یک ، انار های درجه 2 و 3 به علت قیمت ارزان اول تبدیل به فراورده های چون رب انار ، ناردون ، اب انار و کنستانتره انار شده و سپس روانه بازار میشوند.
دستگاه های صنعتی و نیمه صنعتی در تبدیل انار به فراورده نقش بسزایی دارند، دستگاه دانه کن انار و ابگیر انار جزء پرکاربرد ترین ها در این حوضه میباشند.