گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1401/09/26 - 22:13
كد :61

روشی ساده برای گرفتن آب انار در خانه

انار میوه ای با هزار فایده و سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است. خوردن آن به صورت دانه شده و یا نوشیدن آب آن برای سلامتی و بدن شما بسیار مفید است. در این مقاله طرز تهیه آب انار در منزل را با وسایل ساده ای که همه ما در خانه داریم توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه آب انار

طرز تهیه آب انار

اولین و بهترین روش برای آب گیری انار این است که دانه ها را در مخلوط کن بکوبید تا زمانی که آب آن از دانه ها جدا شود. دقت کنید که دانه های داخل آن له نشوند. دومین روش می توانید دانه های انار را به مخلوط کن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا آب میوه شروع به جدا شدن از دانه کند. آب میوه را از صافی رد کنید. سومین روش با استفاده از پشت قاشق، دانه ها را به آرامی فشار دهید تا تمام آب آن از دانه ها جدا شود.

خواص آب انار

انار حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن است در زیر خواص آب انار را آورده ایم:

  • انار سرشار از ویتامین E می باشد که یک آنتی اکسیدان است.
  • سرشار از منیزیم است که به تعادل در فشار خون و سطح گلوکز کمک می کند.
  • در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.
  • شواهد معتبر نشان می دهد که آب انار ممکن است به دلیل محتوای پلی فنول برای افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) و سایر بیماری های روده مفید باشد.
  • موجب پیشگیری از آرتروز می شود.
  • برای بیماری های  قلبی بسیار مفید است.
  • نوشیدن هر روز آب انار باعث  یادگیری و تقویت حافظه می شود.
  • انار می تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد. 

روشی ساده برای گرفتن آب انار در خانه

چطور اب انار را بگیریم که تلخ نشود

به طور سنتی، در خانه آب انار را به روش های مختلفی از جمله فشردن آب انار همراه با پوست، که به دلیل تانن های بسیار غلیظ در پوست و مغز انار باعث ایجاد طعم تلخ می شود، تهیه می کنند. در حالت کلی راهی برای تلخ نشدن آب انار به صورت خانگی وجود ندارد؛ چون ما از طعم انار اطلاعی نداریم. تنها کاری که می توان انجام داد این است که تعدادی از دانه های انار را تست کنیم و اگر طعم بدی نداشت بعد آبگیری را ادامه دهیم.  تنها تولیدکنندگان آب انار صنعتی یا شرکتی با استفاده از فناوری انحصاری می‌توانند طعم طبیعی نوشیدنی انار را افزایش دهند. 

10 حقیقت جالب در مورد انار

  1. کلمه انار به معنای سیب با دانه های زیاد است.
  2. انار بومی خاورمیانه است.
  3. انار از خانواده توت ها است.
  4. انار به عنوان یک میوه فوق العاده طبقه بندی می شود.
  5. انار را می توان تا 2 ماه در یخچال نگهداری کرد.
  6. انارهای کشت شده در ایالات متحده معمولاً در فصل سپتامبر تا دسامبر هستند.
  7. انار حاوی کلسترول یا چربی های اشباع نشده است.
  8. درختان انار در آب و هوای گرم و خشک رشد می کنند.
  9. درختان انار می توانند بیش از 200 سال عمر کنند.
  10. یک انار می تواند بیش از 1000 دانه را در خود جای دهد.
     
تعداد بازديد : 14155
نظرات كاربران :
نام :
ايميل :
متن نظر : * 
 
متن بالا را وارد نماييد* 
 
محصولات