تاريخ انتشار : 1400/02/06 - 19:02
كد :66
علت گازدار شدن آب انار
انار یکی از سالمترین و مفیدترین میوههای روی زمین میباشد که سلامت ما را بهبود میبخشد. انار اصولا میوه ماندگاری است، به شرطی كه در محیطی مناسب نگهداری شود. آب انار نباید در محیط های گرم نگهداری شود. پس از اینکه آب میوه انار گرفته شد باید به سرعت مصرف شود چرا که ممکن است ترش شده و یا گازدار شود. در این مقاله به برسی علت گازدار شدن اب انار پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

آب انار گازدار و طبیعی
آب انار ممکن است بر اثر ماندگاری طولانی مدت گازدار و طعم آن کمی ترش شود. آب انار گازدار، به معنای خراب شدن آب انار نیست اما مصرف آن برای افرادی که دارای اسید معده بالا و یا زخم معده هستند ، توصیه نمی شود. بهتر است آب انار گازدار را رب انار کنید و به عنوان چاشنی در غذاهایتان از آن استفاده کنید. البته توجه کنید که ممکن است کمی مزه رب انارتان ترش شود.
چرا آب انار گازدار می شود؟
انار به دلیل این که دارای pH: 2.93-3.20 و همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی می باشد، بعد از مدتی که آن را داخل ظرف دربسته قرار دادید، گاز تولید می کنند و گازدار می شود. این خواص مواد غذایی اسیدی است. اگر توجه کرده باشید آبلیمو و آب غوره نیز بعد از مدتی که در ظرف در بسته باشند گازدار می شوند. تنها راه جلوگیری از گازدار شدن آب انار این است که درب ظرف را شل ببندید تا گازها خارج شوند. راه دیگر جلوگیری از گازدار شدن آب انار این است که قبل از گذاشتن آب انار در یخچال آب انار را داخل ظرفی تا نقطه ی جوش بجوشانید و بعد در بطری نگهداری کنید. توجه کنید که جوشاندن آب انار ، خواص آن را تا حد قابل توجهی پایین می آورد.

آب انار گازدار
آب انار گازدار یک نوع آب میوه ی محبوب در زندگی روزمره بسیاری از مردم، به ویژه ورزشکاران است. آب انار گازدار یک جایگزین عالی برای نوشابه ها است، زیرا آنها طی فرایند شیمیایی مفید تری به آب میوه تبدیل شده اند. علاوه بر این، آنها انتخاب معقول تری برای بسیاری از مصرف کنندگان هستند زیرا سطوح کالری کمتری را ارائه می دهند و در نتیجه چاقی را کاهش می دهند.
آب انار گازدار فواید سلامتی قابل توجه زیادی دارد: آب بدن شما را حفظ می کند، در نتیجه به تعادل وزن شما کمک می کند و با رفع یبوست و سوء هاضمه، سیستم گوارش را بهبود می بخشد. علاوه بر این، سلامت استخوان ها نیز می تواند از طریق مصرف آب انار گازدار بهبود یابد. میوه هایی مانند انار، پرتقال و لیمو به دلیل اسیدیته بالا و طعم تند، برای بعضی ها مستقیما قابل مصرف نیستند.