تاريخ انتشار : 1402/03/15 - 16:25
كد :67
خواص رب انار شیرین و ترش برای سلامت بدن
مصرف رب انار خواص بسیاری برای سلامت بدن، لاغری و چربی سوزی دارد به همین علت استفاده از رب انار به عنوان چاشنی غذاهای مختلف استفاده میشود. خواص رب انار شیرین و ترش که معجزه می کند!

نکته شگفت انگیز در مورد انار، همه کاره بودن وخواص فراوان انار است. میتوانید انار را بهعنوان یک میوه به صورت خام مصرف کنید یا درغذاهایتان از آن استفاده کنید. می توانید از انار در سالاد و یا حتی در ژله ها و دسر هایتان هم استفاده کنید. آب انار نیز بسیار خوش طعم و پر خاصیت است. حتی از انار می توانید رب انار درست کنید و در انواع غذا ها ار آن استفاده کنید.
خواص رب انار چیست؟
خواص رب انار برای پوست
رب انار با آنتی اکسیدان های پلی فنولی قابل توجه و ویتامین C، به جلوگیری از استرس اکسیداتیو و شرایط التهابی کمک می کند. استرس اکسیداتیو عامل اصلی ایجاد چین و چروک و پیری شناخته شده است. از خواص رب انار میتوان به پیشگیری از استرس اکسیداتیو به معنای بهبود کلی در سلامت پوست شما اشاره کرد. رب انار حاوی نیاسین با غلظت بالا است که به بهبود خاصیت ارتجاعی پوست کمک می کند.
خواص رب انار : فواید ویتامین B
رب انار منبع غنی ویتامین های B1، B5، B3 و B6 است که به عملکرد سیستم قلبی عروقی، ماهیچه ها و سیستم عصبی ، سیستم گوارشی ، رشد و نمو طبیعی بدن ، تجزیه ی پروتئین های مصرف شده و همچنین به حفظ تعداد گلبول های قرمز خون که برای تامین اکسیژن در سراسر بدن ضروری هستند، کمک می کند.
خواص رب انار : سیستم ایمنی و عملکرد دستگاه گوارش را تقویت می کند
رب انار همچنین سرشار از ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن ما ضروری است. تولید گلبول های سفید را تحریک می کند که اولین خط دفاعی بدن ما در برابر بیماری های مضر و عوامل بیماری زا است. رب انار مشکلاتی مانند نفخ، گرفتگی عضلات و یبوست را در کوتاه ترین زمان از بین می برد.

خواص رب انار : کاهش کلسترول
رب انار تجمع کلسترول را در شریانهای شما کاهش میدهد. کلسترول عامل اصلی بیماری های قلبی است. غلظت بالای کلسترول در شریان ها باعث تنگ شدن و سفت شدن آنها می شود. رب انار با تجزیه ی کلسترول ها به سلامت قلب و عروق شما کمک می کند.
خواص رب انار : پیشگیری سرطان
رب انار به عنوان یک اثر پیشگیرانه بر روی چند بیماری کشنده شناخته شده است. یک مطالعه نشان داده است که رب انار ساخته شده از انار می تواند خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را کاهش دهد. از آنجایی که رب انار سرشار از آنتی اکسیدان است، از اثرات نامطلوب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند و از بدن ما در برابر سلول های سرطانی محافظت می کند.
خواص رب انار : برای یبوست
رب انار ترش و مصرف بیش از حد آن، سبب یبوست می شود و می تواند عملکرد سیستم گوارش را تحت تاثیر قرار دهد. مصرف زیاد رب انار ترش موجب سردی معده ، سستی معده و نفخ شده و در نهایت موجب یبوست می شود. اما مصرف به اندازه ی رب انار سیستم گوارش را بهبود می بخشد و موجب عملکرد بهتر نیز می شود.
بهترین زمان خوردن رب انار
رب انار دارای خواص بسیار زایدی است و خوردن آن چه در طب سنتی و چه در طب نوین توصیه شده است. اما بهترین زمان برای مصرف رب انار صبح ناشتا می باشد. زیرا در کاهش فشار خون ، افزایش انرژی بدن و تصفیه ی خون بسیار موثرتر عمل می کند. اما خوردن رب انار برای افرادی که سردی معده یا غلظت خون دارند ، حتما باید با مشورت پزشک مصرف شود.
طرز تهیه رب انار در خانه
برای تهیه رب انار در خانه ، ابتدا باید آب انار را بگیرید و تمام مایع را در یک قابلمه پهن بریزید و بگذارید تا روی اجاق گاز به جوش بیاید. همچنین می توانید کمی لیمو یا لیموترش و یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید تا شیرینی رب را متعادل کرده و لایه هایی از طعم را ایجاد کنید. شعله را روی سطح متوسط قرار دهید و اجازه دهید آب آن بجوشد و حتماً مخلوط را گاهی هم بزنید تا کاراملی نشود. آب انار باید تقریباً یک ساعت بجوشد. جوشاندن بهترین راه برای تهیه طعمی بی نظیر و در عین حال حفظ رنگ طبیعی رب انار است. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. رب انار را در یک شیشه استریل شده بریزید. رب انار را تا چند ماه می توانید در یخچال نگهداری کنید.